feature one

Onze harmonie

Alles wat u wil weten over onze harmonie vindt u in het menu 'onze vereniging'. Misschien heeft u wel zin om ons te vervoegen? Kom zeker eens een kijkje nemen, dan zal je zien hoe plezant het bij ons is!

feature two

Jeugdharmonie

Je bent jong en wild van muziek? Bij onze jeugdharmonie kan je je keigoed uitleven! Neem een kijkje op de pagina van de jeugdharmonie en kom zeker eens de sfeer opsnuiven op één van onze bijeenkomsten!

feature three

Feestje?!?

Jazeker! In onze feestzaal in Heusden-Zolder(Limburg) kan je terecht voor alle mogelijke feesten. We hebben alle nodige accomodatie! Neem een kijkje op de pagina van onze feestzaal.

Nieuws

Najaar 2015

Tijdens het najaar van 2015 heeft onze harmonie zeker niet stilgezeten. Als eerste was er ons Herfstconcert, dat tevens ook de viering van ons 145-jarig bestaan was. Tijdens de avond kwamen de drie ensemble144875396054858900_resizeds van onze vereniging aan bod. We gingen…

145 jaar K.H. De Ware Vrienden

hoorn-uitnodigingonlineOp 7 november vindt ons jaarlijks herfstconcert plaats in onze eigen zaal. Omdat dit jaar onze vereniging 145 jaar bestaat zal het zeker een feestconcert worden! Iedereen welkom, de toegang is gratis!