Najaar 2015

Tijdens het najaar van 2015 heeft onze harmonie zeker niet stilgezeten. Als eerste was er ons Herfstconcert, dat tevens ook de viering van ons 145-jarig bestaan was. Tijdens de avond kwamen de drie ensemble144875396054858900_resizeds van onze vereniging aan bod. We gingen van start met de drumband, die haar voorlopig laatste concert ten gehore bracht. Daarna was het de beurt aan onze Juniors en net voor de pauze werden de leden gehuldigd met een roosje, pin of medaille. Na de pauze was het tijd voor de bijdrage van de harmonie, met als apotheose een groot gebak dat, voorzien van het nodige vuurwerk, tijdens het bisnummer werd aangebracht. Elke toeschouwer kreeg na afloop een stukje van onze verjaardagstaart. Het prachtige fotoverslag van Guido Govaerts kan je vinden op onze fotogalerij.

Enkele weken later was het weer tijd voor onze jaarlijkse smuldag. Met de hulp van meer dan 100 paar handen slaagden we erin om alweer een vlotte bediening en een lekkere maaltijd te verzorgen voor 1092 hongerige magen. De repetitie na de eetdag ging, zoals de gewoonte het wil, door in ’t Weyerke. Hier maakten we een twintigtal bewoners blij met een miniconcertje.

Intussen nadert Kerstmis met rasse schreden en werken we tijdens repetities naar de kerstviering toe. Ook de Juniors bereiden hun concertje dat ze zullen brengen tijdens de kerstreceptie in onze zaal voor.